Ticketverkoop ManMeer!-Cup

Dat de ManMeer!-Cup leeft is nu wel duidelijk. Nog geen 10 uur na het bekend worden van de finalisten kwamen de eerste vragen over de ticketverkoop al bij de organisatie terecht. En we zijn eerlijk; daar zijn we ook wel een klein beetje trots op eigenlijk !

Om antwoord te geven op deze gestelde vraag het volgende. Zoals voorgaande jaren worden de verenigingen die zich geplaatst hebben voor de finales als eerste in de gelegenheid gesteld om tickets voor hun achterban te bestellen. Zij worden door Hans Nieuwenburg rechtstreeks benaderd. Op een nader te bepalen datum zal de vrije ticketverkoop dan van start gaan. Houdt deze website en die van waterpolo.nl  daarom goed in de gaten. 

Indien u verder nog vragen heeft kunt u die richten aan info@waterpolo-fryslan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *